DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOnderwijs voor sociale promotie volgen is geen eenvoudige en gemakkelijke opgave.

Volwassen Onderwijs Onderwijs voor sociale promotie volgen is geen eenvoudige en gemakkelijke opgave. Geef hier het adres op waar we de link kunnen terugvinden. Daarom dat dit type van onderwijs ook Onderwijs voor Sociale Promotie wordt genoemd.

In de beide gevallen verhoog je je kansen op tewerkstelling en promotie want dit type van onderwijs geeft recht op officieel erkende diploma's, certificaten en getuigschriften. De rubrieken leiden u waarheen u wil, vanachter uw PC. Het leren vanuit de praktijk is belangrijk omdat heel wat cursisten al in de praktijk staan of al heel wat ervaring hebben opgedaan. We hopen in elk geval te kunnen bijdragen tot een boeiend vormingsproces. De twee basispeilers van onze school zijn het leren vanuit de praktijk en het streven naar een cursusvriendelijk leerklimaat.

De ervaring heeft echter uitgewezen dat wie in de beginperiode niet opgeeft, meestal ook met succes de eindmeet haalt. Deze combinatie van praktijk en ervaring weten de werkgevers te waarderen. Welke scholen bieden die studierichtingen, opleidingen,.