DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOntdek hier de laatste studies over interactieve marketing uit binnen-en buitenland.

Studie Marketing Lees hier de laatste nieuwsberichten over interactieve marketing. Dankzij klantenfeedback is men dan in staat om gerichter en nauwkeuriger op de doelgroep in te werken, en dus om de doeltreffendheid van de camapgnes te verhogen. Nee, mijn studietijd op Campus Honim was zeker en vast geen saaie bedoening.

Voor alle kandidaten wordt een selectieprocedure georganiseerd. Toch ben ik er van overtuigd dat je deze moet ontwikkelen. Zo kreeg ik de kans mee te werken aan Campus Recruitment projecten.

Je leert er op een nauwkeurige en analytische manier juridische teksten doorgronden zodat wetgeving, rechtspraak en rechtsleer voor jou geen geheimen meer hebben. In de opleiding schenken we ruime aandacht aan de diverse rechtstakken zoals daar zijn burgerlijk recht, handelsrecht en arbeidsrecht, maar ook strafrecht, gerechtelijk, administratief en fiscaal recht, en verzekeringsrecht. En ook diverse overeenkomsten opstellen en juridisch advies verlenen brengen we je bij. Hier werk ik als Brand Equity Sales Representative.

Ieder van deze componenten kan worden aangeleerd en getraind.