DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOnze oplossingen worden op professionele en efficiente wijze bij u geimplementeerd.

Ict Oplossingen Onze oplossingen worden op professionele en efficiente wijze bij u geimplementeerd. Aan de hand van deze gegevens stellen wij uw computer samen. Deze testversie zal aan een bescheiden groep van 50. We zijn bijzonder flexibel en bekijken per geval of het project interessant en haalbaar is. Met de juiste focus op uw markt werken wij als partners aan een optimaal resultaat vanuit een projectgestuurde organisatie.

Deze garantie kunt u tegen meerprijs upgraden naar 3 jaar. Samen met u wordt besproken wat u met de computer doet en of wilt gaan doen. Tenslotte bieden wij nog een aantal betaalbare beheerdiensten aan. DigiData is een systeem op basis van OCR-technologie en kunstmatige intelligentie dat declaraties automatisch verwerkt. Ieder bedrijf heeft zijn eigen favoriete programma's, een eigen vorm van automatisering en eigen manier van werken. Omdat er zoveel verschil tussen de bedrijven zit configureren wij van Promo Systems de computers op maat.

CaRaMbaGegevens uitwisselen tussen verschillende bestanden en op het juiste moment presenteren. Geheugen, software, noem het maar op, alles wordt geleverd zodat u met de computer kunt werken zoals u dat wenst. Bij testen is een strakke besturing bij uitstek van belang. De levertijd van onze systemen is ongeveer 2 weken mits alle artikelen op voorraad zijn.