DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOnze sportclub is lid van de Gymnastiek Federatie (Gymfed).

Gym Onze sportclub is lid van de Gymnastiek Federatie Gymfed. Wij kunnen ervoor zorgen dat de gewenste domeinnaam geregistreerd wordt en gehost, alsook voorzien wij een aantal mailboxen en URL-forwards, ook weer volledig naar uw wensen. Het systeem is bovendien uitbreidbaar door middel van in te pluggen modules.

Elke module pakt een specifiek probleem aan binnenkomende mail, uitgaande mail, webservers. Zowel kids als volwassenen komen bij ons aan hun trekken. Zo kan u zich bezighouden met uw kernactiviteit terwijl wij werken aan uw oplossing. Wij leveren zowel consultancy, support, onderhoud als hardware indien u dat wenst.

Sommige problemen kunnen proactief opgelost worden door middel van een systeem dat reageert op gebeurtenissen. Wij kunnen u ook een offerte op maat aanbieden indien u specifieke eisen heeft oa. Door deze manier van werken worden variatie en maatwerk gegarandeerd. Ampersant is een toegewijd en talentvol team, dat U graag zal helpen met het verwezenlijken van uw projecten. Onze consultants zijn ervaren, geschoolde mensen en onze hardware leveranciers zijn elk gespecialiseerd op hun eigen terrein, waardoor we nog beter maatwerk kunnen leveren.

Ook bij de opbouw gebruiken wij steeds merken die zich al bewezen hebben zoals apraNET. Ampersant geeft namelijk opdracht aan verschillende webontwerpers om een voorontwerp te maken waaruit de klant dan eventueel kan kiezen. Zo worden bepaalde taken automatisch gestart wanneer kritische waarden overschreden worden.