DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOok alle studie-informatie en actuele nieuwsberichten vindt u in uw persoonlijke leeromgeving.

Studie Manager Ook alle studie-informatie en actuele nieuwsberichten vindt u in uw persoonlijke leeromgeving. Deze opleiding is in de beroepsopleidende leerweg te volgen. Als Manager Opslag en Vervoer kun je aan het werk bij ondernemingen voor wegtransport. De praktijktrainingen zijn verplicht en zijn inbegrepen bij het lesgeld *. Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van verplichte literatuur. De adviseur is verantwoordelijk binnen de organisatie voor adviezen die voortvloeien uit HR-problematiek. Wanneer u start met deze opleiding, studeert u mede via de nieuwe digitale leeromgeving. De adviseurs van de afdeling Voorlichting helpen u graag. Met een ISBW-diploma heeft u een door het bedrijfsleven erkend diploma in huis. De groepen bestaan uit gemiddeld 12 deelnemers met een maximum van 20. Indien relevant voor de opleiding treft u proefexamens in uw leeromgeving aan.

Met de digitale leeromgeving kunt u geheel naar eigen behoefte uw persoonlijke en professionele ontwikkeling invullen en volgen. Je ontwikkelt het inzicht dat nodig is om tot een onderbouwde langetermijnvisie te komen. De werkomgeving bijvoorbeeld uw leidinggevende kan feedback geven op de actieplannen en reflecties. Voor aanvang van de opleiding vindt er een schriftelijke intake plaats. Een belangrijk aspect binnen het beleid van een organisatie is opleiding scholing, training. De praktijktraining en stage duren bij elkaar ongeveer een jaar en zijn verdeeld over alle leerjaren. Ge´nteresseerde jongeren en hun ouders zijn van harte welkom op de Open Dagen in Hoogeveen op woensdag 23 januari 2008, van 14. Voor het onderdeel stage kunt u in veel gevallen uw werkplek als stageplek gebruiken mits de te verrichten werkzaamheden aansluiten op de door u gevolgde opleiding.

Bovendien krijg je opbergmappen om je lesmateriaal overzichtelijk in op te bergen. De leeromgeving kan tevens gebruikt worden voor het leren op de werkplek. De cursus Hoger management is bestemd voor iedereen die een functie heeft op middenkaderniveau en graag hogerop wil komen. Op die manier zorgen wij ervoor dat opleidingen en trainingen geheel worden afgestemd op de wensen van uw bedrijf. De adviseur is verantwoordelijk binnen de organisatie voor adviezen die voortvloeien uit HRproblematiek. De werkgever kan dagelijks de resultaten volgen van de werknemers, die studeren bij Hogeschool NTI. Erkende opleidingen, die afgestemd zijn op de wensen van het bedrijfsleven. Bij alle HBO-opleidingen maken praktijktrainingen onderdeel uit van de opleiding. Is dat niet ideaal? U hoeft geen maanden te wachten totdat de opleiding van uw keuze van start gaat. De locaties zijn modern en voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten. Kwaliteitsmanagement en Projectmanagement zijn prima vervolgcursussen.