DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOok geschikt om gewone verhalen te leren schrijven.

Bij de Easy Blue Rekening voor kinderen horen de Blue Box en Blue World. Hier vindt u een aantal punten waar u op moet letten. Ook naar filmtermen zijn kinderen zeer nieuwsgierig. Deze films gaan over het leven van jongeren van alle dag. Steeds meer kinderen in Nederland volgen Chinese les.

Zo leren ze met leuke spelletjes omgaan met geld en maken ze al jong kennis met een bank. Naar de verkiezingen van de Provinciale Staten 2007. Op 39 scholen in het hele land krijgen kinderen iedere zaterdag lessen Chinees. Die kunnen u helpen bij de financiŽle opvoeding van uw kind. Ook geschikt om gewone verhalen te leren schrijven.

Hiermee komt u terecht in de Blue World waar uw kind spelenderwijs met geld leert omgaan. Denk er wel aan dat het voor de hond maar een spelletje is. Bij al die manieren kun je dezelfe truck toepassen. Bekijk foto's van de mooie plekjes in onze provincie. Mutanten gaat over een meisje, Paula dat dol is op horror-films. Maak eerst een cassette-bandje met de goede muziek. Je kunt gelijk de muziek of andere geluiden mee opnemen. Lees het recept dat je op papier hebt of in je hoofd.

Een film na afloop met z'n allen bekijken, blijft een feest. Ook voor techniek draaien ze hun hand niet meer om. Volgens Paula nemen buitenaards wezens bezit van een mens. Veel ouders vinden het belangrijk dat hun kind leert omgaan met geld. Om meer op deze behoefte in te spelen heeft Postbank het educatieve programma Blue Box ontwikkeld. Vaak zijn er ook wedstrijden voor korte en lange films.