DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOok zijn er gebieden, zoals het cerebellum, waar wel afnames in volume worden gevonden bij de jongens met ADHD, maar niet bij hun broers.

Ook moeders die tijdens hun zwangerschap veel roken en drinken lopen een verhoogde kans op een kindje met ADHD. We doen ons best om uw vraag binnen 10 werkdagen af te handelen. Er is wel een verband aangetoond tussen vroeggeboorte of een laag geboortegewicht en verhoogde kans op ADHD. Niet aanvinken als u de normale versie wilt ontvangen.

Ook zijn er gebieden, zoals het cerebellum, waar wel afnames in volume worden gevonden bij de jongens met ADHD, maar niet bij hun broers. Bijna aan het eind van de Croeselaan, bij het Brederoplein linksaf. Deze afnames hangen mogelijk meer samen met niet-erfelijke factoren.

Benton over de diagnostiek van multilinguale afasie. Van dopamine is bekend dat het een rol speelt bij onder meer motivatie. Ik ben Betto Deelman dankbaar voor het lezen van dit stuk en zijn aanvullingen. Niettemin werden enkele projectsubsidies binnengehaald. Velen presteren onder hun niveau en maken school niet af.

Het eerste belangrijke gespreksthema was de communicatie over elkaars aktiviteiten. Welman stelde in april 1969 een concept huishoudelijk reglement op. De Hersenstichting heeft voor haar promotie zowel een tv-commercial als een radiospotje. Meestal in verband met drukke en impulsieve kinderen. Groningen de neuropsychologie al heel vroeg een institutionele erkenning heeft gekregen.

Informatie over tal van andere onderwerpen is in voorbereiding. De eerste ledenlijst telde 20 namen, in 1965 waren het er 23. Als u problemen ondervindt, kunt u ook direct mailen of bellen met 035-6027173 secretariaat. Voor de partner en werkgever kan dit een zware belasting zijn. Werkgroep zou moeten worden omgevormd tot een officiŽle vereniging. Deze hersengebieden zijn rijk aan neurotransmitters zoals dopamine.