DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOp 15 en 16 april staan we met het schoolbord op een gezellige familiebeurs in de evenementenhal te .

Schoolbord Overweegt u de aanschaf van een digitaal schoolbord? Ja, we zijn er mee bezig. Het gesnurk van Rocky klonk als een misthoorn en was twee weilanden verder te horen. Achtergrondinformatie over en lesmateriaal voor het digitaal schoolbord. Hier kunt u de prijzen van producten onderling vergelijken en de basisinformatie bekijken.

Het is magnetisch, heeft een whiteboard kant, is klembord en schoolbord tegelijk. Kortom, ook bij dit soort gelegenheden kun je de computers inschakelen. Maandagmiddag 4 oktober heeft wethouder Sander Dekker het eerste interactieve schoolbord overhandigd aan basisschool De Horizon.

Op 15 en 16 april staan we met het schoolbord op een gezellige familiebeurs in de evenementenhal te . Menno's ouders zijn vandaag teruggekomen van een rondreis door China en Tibet. Groot schoolbord met robuuste uitstraling doordat Ūe van sloophout is gemaakt. Deze grabbelton zit boordevol leuke ideeŽn en bruikbare aanknopingspunten voor tussendoortjes op het gebied van rekenen en taal. Op de Albert Plesman School Rotterdam hangt in elk lokaal een interactief schoolbord.