DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOp donderdag 2 februari, vrijdag 3 februari, zaterdag 4 februari en zondag 5 februari gaf Frans Bauer 4 concerten in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen.

Frans Info en vragen over phpNuke, het portal systeem waar FransOnline op draait. Het debuutalbum Op Weg Naar Het Geluk , geproduceerd door Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg, wordt uitgebracht. Frans Bauer ontvangt de publieksprijs voor Beste Zanger van het Jaar tijdens de Rembrandt Awards. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Frans Bauer neemt een duettenalbum op met Marianne Weber, waarvan er op de dag van release al 302. Hij zong daar een speciaal voor de Koningin geschreven lied van Emile Hartkamp.

Frans Bauer brengt een nieuw Duitstalig album uit, getiteld Was Mein Herz Nicht Sagen Kann . De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Op donderdag 2 februari, vrijdag 3 februari, zaterdag 4 februari en zondag 5 februari gaf Frans Bauer 4 concerten in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. In december maakt Frans zijn debuut op het witte doek.