DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOp het moment dat een les van de server is gedownload kun je indien gewenst de Internetverbinding verbreken, de lessen worden lokaal op je computer verwerkt.

Lessen In tien korte lessen worden de grammaticale eigenschappen uiteengezet met vriendelijke dank aan Joop van der Horst en De Standaard. Wie meer wil leren over de Middelnederlandse taal, is hier aan het juiste adres. De lessen zijn geschreven door de vakdocenten en worden eens per 2-3 maanden vervangen. Ik wil graag een redationele bijdrage leveren, maar wil graag eerst weten hoe jullie daarmee omgaan. Op het moment dat een les van de server is gedownload kun je indien gewenst de Internetverbinding verbreken, de lessen worden lokaal op je computer verwerkt.

Historische en culturele bronnen gerangschikt op vak en onderwerp. Door het insturen van een zeer goede huiswerkbijdrage kun je leerling van de week worden. Soms knippert er geen knopje om in een les verder te gaan. Tik een naam in, druk op enter en zet er een verzonnen telefoonnummer onder.