DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOp onze schoolAan welke basisbehoeften van het kind willen wij, indachtig de visie van Maria Montessori, in onze opvoeding op school (en thuis) tegemoet komen.

Montessori Onderwijs Montessori heeft zelf uitgebreid beschreven hoe dat zou moeten gebeuren. Op 3 en 4 november gaat heel Nederland, dus ook Delft, vrijwillig aan de slag. Tevens geven zij een perfecte weergave van het "Kosmisch Onderwijs en Opvoeding". Vereniging wordt de kwaliteit van de scholen bewaakt. De scholen wijken ook af van andere scholen voor basisonderwijs in Nederland. In de Digitale Nieuwsbrief staan vaak berichten over school die niet op een andere manier verspreid worden.

Ze zijn bij de Nederlandse Montessori Vereniging te verkrijgen. Er is veel afwisseling in werkvorm en in de groepering van leerlingen. Op onze schoolAan welke basisbehoeften van het kind willen wij, indachtig de visie van Maria Montessori, in onze opvoeding op school en thuis tegemoet komen. In een klas zitten kinderen van verschillende leeftijden.