DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOpenbare scholengemeenschap voor VWO, Havo en VMBO.

Vmbo Scholen Zuid Holland In oogvliet, Spijkernisse, Rozenburg, Brielle en Hellevoetsluis met informatie over de scholen en de locaties. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Openbare school voor Gymnasium, Atheneum, Havo en VMBO. De horeca moet de prijzen verlagen, dan komen de gasten vanzelf weer.

Een stichting die schoolbesturen omvat van scholen in en rond Rotterdam. Leerlingen met meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Verenigt vier scholen voor voortgezet onderwijs op algemene grondslag. Diploma veilig internet Internet is leuk en cool, maar zit voor jonge kinderen ook vol risico's. Met informatie over de scholen, individuele leerwegen, nieuws en er is een agenda. Doordenken in onderwijs, inspelen op ontwikkelingen en deze vertalen naar nieuw aanbod.

Ontstaan door een fusie van vijf scholen in de wijk Escamp. Informatie over het Daltononderwijs, heeft als uitgangspunt dat het onderwijs een belangrijk onderdeel vormt van de totale opvoeding tot volwassenheid. Een katholieke scholengemeenschap in Alphen aan den Rijn met een nevenvestiging in Nieuwkoop met nieuws en informatie.

Scheepvaart en Transport College, winnaar van de roeiwedstrijd. Een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Heb je vragen over de middelbare school? Stel ze dan hier! Je krijgt antwoord van een deskundige. Een Scoutinggroep organiseert veel activiteiten voor haar leden. Met informatie over de geschiedenis van de school, activiteiten en het onderwijs. SamenwerkingSamenwerking is voor ons een belangrijk uitgangspunt.