DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOpleidingen in Australie, landinfo, accommodatie etc.

Mbo Opleidingen Opleidingen in Australie, landinfo, accommodatie etc. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen.

Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst.

Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs. Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt.