DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartOude mensen die moeite hadden met lopen, maar wel op de fiets zaten.

Kinderen op het plein verdringen zich rond het Geheugenstoel om hun verhalen te vertellen. In de hedendaagse maatschappij is er een meer realistische vorm van karate nodig, een vorm die snelheid, kracht, tactiek en strategie bevat. Oude mensen die moeite hadden met lopen, maar wel op de fiets zaten. Toen ik naar Amsterdam kwam schrok ik van alle muizen in de oude huizen. Dat hebben de producenten van de film donderdag bekend gemaakt aan journalisten op de set van de film in Londen. Soms is ze haar pannetje drie tot vier maanden achter elkaar kwijt.

AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. De gebruikte technieken, de logica en het inzicht, maken van het Ashihara karate de meest realistische vorm van karate. Een duidelijk kenmerk is dat je om je opponent heen draait.

In een gevecht waar beide vechters zo intens vechten dat ze het blokken achterwege zal uiteindelijk de sterkste vechter winnen. Een paar weken geleden mistte een toestel van British Airways de landingsbaan en kwam in een grasveld naast de baan tot stilstand. Natuurlijk, als je de vier richtingen gebruikt om rond je opponent te bewegen kun je in verschillende posities komen te staan. Probeer te blijven ontwikkelen en probeer altijd te blijven leren. Tevens proberen we er ook voor te zorgen dat we zelf zo min mogelijk schade oplopen.

Dit geeft zelfs de mindere vechter de mogelijkheid om zijn opponent te controleren. Vanaf dat moment was ik echt een Nederlandse vrouw geworden. Juist in een realistisch gevecht moet je winnen, en dat is juist de doelstelling van het Ashihara karate.