DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartPerformance management en procesmanagement staan niet voor niets hoog op de agenda van veel organisaties.

Organisatie Opleiding Aanbieders van opleidingen en natuurlijk het bedrijfsleven. De enorme vechtlust van good old Henk Angenent werd zaterdag op de baan van Alkmaar door de jury van de Dick van Gangelen Trofee beloond met de volle vijf punten. TrainingPlaza zichtbaar te zijn op het intranet van bedrijven en organisaties. Nieuws en mededelingen voor studenten en medewerkers en de agenda. Personeelsmanagement is het geheel aan maatregelen die zich richten op een inzet van de factor arbeid waarmee de organisatie haar doelen optimaal en verantwoord verwezenlijkt.

Coaching bij persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen in organisaties. Er is weer een nieuwsbrief met shorttrack mededelingen te downloaden. Performance management en procesmanagement staan niet voor niets hoog op de agenda van veel organisaties. Daarbij werd ook de kersverse assistent bondscoach voorgesteld, Dave Versteeg. TrainingPlaza deelt ook kennis helpt u graag dan ook goed op weg via het internet qua informatie.

Het kan voorkomen dat er tijdens het gebruik van TrainingPlaza vragen bij u naar boven komen. Lees de ervaringen van onze recruiters en kandidaten met totaljobs. Afgelopen zaterdag vond in Heerenveen de aftrap plaats van de trainingen van de nationale trainingsselectie shorttrack . Dat deze opmerking met veel instemming vanuit de zaal werd ontvangen mag duidelijk zijn. Het Heerenveense Thialf zal van 2 tot en met 4 februari 2007 de plaats van handeling zijn. Het instituut zal uw aanmelding rechtstreeks naar u bevestigen en de verdere afwikkeling verzorgen.

Afspraken voor het spreekuur op woensdag tussen 14. De rol die intermediairs gaan spelen zal daardoor een steeds grotere worden.