DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartPresentatie Berlin-MagazineOp 30 november presenteerden de eerstejaars studenten Duits hun Berlin-Magazine.

Duits Talen Supersnel de basis van de Duitse taal leren of je taalkennis opfrissen, kan nu heel gemakkelijk met de Taal Onderweg cursus van de LOI. Onder andere een overzicht van auteurs met links naar bibliografieŽn, interviews en recensies. De Taal Onderweg cursus Duits staat volledig op cd. Inloopspreekuur Tineke van der KooijOp woensdag 25 oktober vervalt het inloopspreekuur van studieadviseur Tineke van der Kooij. Misschien komt het doordat we vinden dat de Duitse cultuur zo veel lijkt op de onze. Voor persoonlijke begeleiding en -advisering kun je terecht bij de studieadviseur†.

Oefeningen op het web EngelsOefeningen in het Duits op verschillende niveaus. Bestel nu, dan heb je de Onderweg cursus volgende week in huis. Presentatie Berlin-MagazineOp 30 november presenteerden de eerstejaars studenten Duits hun Berlin-Magazine. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit.

Grammatik-InteraktivDeze cursus Duitse Grammatica is bedoeld voor leerders, die tenminste ťťn jaar Duits hebben gehad. Het is op dit moment niet mogelijk een studiegids van deze cursus aan te vragen. DuitsOnline DuitsDuitse grammatica, Duitse literatuur en Duitse links. Texterstellung und Textredaktion in deutscher Sprache. De cursus is geschikt voor iedereen die weinig tijd heeft voor een cursus en toch de Duitse taal wil leren spreken. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt.

Duitse werkwoorden vervoegen EngelsVoer het hele werkwoord in en je krijgt alle vervoegingen. Aan de hand van acht cdís leer je stap voor stap de taal verstaan ťn spreken. Met Taal Onderweg Duits leer je in korte tijd de basisbeginselen van deze mooie taal. Over hoe Fassbinders stuk het leven van een sombere jongeman kan veranderen.

Dit tegenstrijdige gevoel is kenmerkend voor de relatie die Nederlanders hebben met Duitsland. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Behalve studenten Duits is iedereen die belangstelling heeft welkom. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Chatten in het Duits DuitsEen moderne manier om je Duits te oefenen.