DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartRestaurants is een nieuw onderdeel van Simpelkoken.

Koken Alles over lekker koken, tips en passie voor eten vind je terug in de serie Over Koken. Kun je het hout niet met de hand breken, schuif het simpelweg steeds een eindje verder in het vuur. Restaurants is een nieuw onderdeel van Simpelkoken. Lees het recept dat je op papier hebt of in je hoofd.

In deze reeks volgen wij de jonge Engelse top kok Jamie Oliver, bekend om zijn simplistische stijl van koken. De ingrediŽnten zijn gebaseerd op verse groenten, losse kruiden en het meenemen van meel voor sauzen, pannenkoeken e. Het systeem is in alfa ofwel ontwikkel fase waardoor nog niet niet alle mogelijkheden publiek beschikbaar zijn.

Vlees is in veel landen moeilijk om van betrouwbare kwaliteit te kopen en in warme landen om onderweg mee te nemen. Mocht je als verlichting theelichtjes bij je hebben, dan kan een pan, vooral de graangerechten, daarop de helft van de kooktijd warm gehouden worden, brandt daardoor ook minder makkelijk aan. Over de indische keuken valt in Nederland niet zoveel meer te vertellen. Serieuze singles Doe de PARSHIP-test en vind je grote liefde.

Misschien wel het onhandigste hulpje wat je in de keuken kunt hebben maar als informatie bron kan er geen kookboek tegenop. Mike en Jaymz maken de lekkerste gerechten met hun eigen sausje erover. Interviews, optredens, foto's en heel veel video, op dancingonice.