DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartRijn IJssel is gestart met een viertal mbo-opleidingen in Elst.

Wij verzorgen opleidingen in beroepsonderwijs en educatie, voor jongeren en volwassenen en een groot aantal cursussen en maatwerk voor bedrijven, instellingen en particulieren. Als sectorinstituut ondersteunt het Hoofdbedrijfschap Detailhandel HBD de gehele detailhandel. Veel opleidingen en worden gesubsidieerd door de gemeente. Dit is natuurlijk leuk als je al weet wat je later wilt worden. Opleidingen in Australie, landinfo, accommodatie etc.

De opleidingen op niveau 1 en 2 duren een tot twee jaar. Ontwikkel je onderneming! Haal het maximale uit jezelf en je medewerkers. Via de beroepsopleidende leerweg bol; je leert vooral op school en loopt daarnaast een aantal stages in de beroepspraktijk.

Association of Spanish Schools in Málaga, Association of Spanish Schools in. Daarom zijn de kosten voor uzelf betrekkelijk laag. Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp. Alles over faillisement, overname en afronding van je onderneming. Op welk niveau je instroomt hangt af van je vooropleiding.