DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartRooms-katholieke basisschool te Udenhout, gemeente Tilburg.

Op het kaartje kunt U de locatie van onze school in Tilburg vinden. Met de schoolgids, de nieuwsbrief, spelletjes voor de kinderen en informatie over het team. Met algemene informatie voor ouders over deze rooms-katholieke basisschool. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode. Op 12 oktober is er in het gebouw van de Spijkerbeemden aan de Don Sartostraat een dansvoorstelling verzorgd door leerlingen van de groepen 3 en 4 van basisschool De Alm, Don Sarto en Panta Rei. Computers op school zijn belangrijk voor het leren op school.

Rooms-katholieke basisschool in de wijk Armhoefse-Akkers. Woensadg 1 november nemen alle kinderen deel aan het nationale ontbijt. Informatie over het onderwijs, een nieuwsbrief, jaaroverzicht, links voor de kinderen en een fotoalbum.

De groepen 1 tot en met 5 en een groep 6 hebben les aan de Meerssenstraat, de overige groepen 6 en de groepen 7 en 8 houden school aan de Bijsterveldenlaan. Onze school ligt vlakbij het Centrum van de stad en wel in het oostelijk deel gelegen in de wijk Armhoefse-Akkers. Met een ouderbulletin, nieuws uit de groepen, fotoreportages en de schoolgids. Ouders kunnen hier alle informatie vinden om een goed beeld van de school te krijgen. De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst.

Maandag 18 oktober is er een handbaltoernooi in de stadssporthal.