DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartRotterdam ook Voortgezet Montessori Onderwijs op verschillende niveaus.

Jan Prinsschool, openbaar Montessori basisonderwijs Rotterdam. In de stamgroep volgen zij elk een eigen lesprogramma. Rotterdam ook Voortgezet Montessori Onderwijs op verschillende niveaus.

De leerlingen werken in hun eigen tempo de leerstof van de basisschool door. Senz maakte een paraplu die niet kapot waait, zodat u nooit meer nat op uw afspraak ve. Dankzij het Rockwool project kunnen we met meerdere groepen tegelijk het internet op gaan.

Op 3 en 4 november gaat heel Nederland, dus ook Delft, vrijwillig aan de slag. De Johan de Witt is hecht, overzichtelijk, compact en wijkgebonden. Docenten stimuleren onderlinge hulp en samenwerking. Want de computer is een instrument waarmee een kind zich sneller en breder kan ontwikkelen. Mocht uw interesse als toekomstige leerling of ouder voor onze school gewekt zijn, dan maken we graag een afspraak voor een gesprek en een rondgang door de school "in bedrijf". Bekijk ook eens de vernieuwde teksten van leerkrachten en de introductie en informatie van onze school.