DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSchmidtschool, een speciale school voor basisonderwijs.

Annie Mg Schmidt School De bekendste illustraties bij het werk van Annie M. De verhalen verschenen eerder in het dagblad 'Het Parool', 1954-1957. Hinzen van deze basisschool voor speciaal onderwijs. De verhalen verschenen eerder in het dagblad 'Het Parool', 1949-1953. De kinderen hebben optimale speelmogelijkheden in en rondom de school.

De Leidse sleuteltjes zingen kinderliedjes van Annie M. Bij deze verhalen is ruimte opengelaten om foto's in te plakken. Uitgave bestemd voor kleuters in groep 1 en 2 van de basisschool. Dit script zorgt voor een juiste weergave van het kruimel pad. Wethouder Janneke Oude Alink leest voor uit de boekjes Kikki en Pelle.

De gedichten verschenen eerder in het dagblad 'Het Parool', 1954-1955. De verhalen verschenen eerder in het weekblad 'Margriet', 1968-1970. In 1967 verscheen een herziene versie van deze verhandeling onder de titel 'Voer voor kinderen', in het boek 'De druiven zijn zoet'. Muriel Del Amore, Lien Geerssinga, Bart Jongeling, Ina Muskee, Carla Nieboer, Karlijn v. Uitgave gezamenlijk initiatief van Bobo, Stichting Lezen en Uitgeverij Querido.

De Milieupolitie van stadsdeel Oud-West gaat van 9 tot 13 oktober de strijd aan tegen hondenpoep. De verhalen verschenen eerder in het dagblad 'Het Parool', 1954. Inmiddels wordt deze leesmethode op bijna 200 basisscholen in Nederland gebruikt. De gedichten verschenen eerder in het dagblad 'Het Parool', 1956-1957. Het managementteam bestaat uit een algemeen directeur en een adjunct-directeur. De verhalen verschenen eerder in het dagblad 'Het Parool', 1954-1956.