DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSchoolwebVoor informatie over middelbare scholen en de overstap van de middelbare school naar het studentenleven.

Middelbare Scholen Welke dat precies zijn? Bekijk hier een overzicht van de deelnemende scholen uit Noord, Zuid, Zuidoost, Oost, West en de binnenstad. Chinees staat bekend als een moeilijk te leren taal. Het algemene nieuws van Scholengemeenschap Twickel. Wiskundeleraren draaien overuren op ouderavonden om ouders te woord te staan. De belangstelling voor dit soort scholen wordt alleen maar groter, voorspellen sociologen en de onderwijswereld.

Conrector Frans Pohlman wist vroeger beter hoe het er op basisscholen aan toe ging, vertelt hij. Kinderen pesten KinderenAllerlei informatie over het tegengaan van pesten van kinderen door kinderen, iets dat bij uitstek op school gebeurt. De Digitale SchoolAllerlei informatie over vakken die op de middelbare school worden gegeven. Kinderen WebhotelIn het Kinderen Webhotel kunnen kinderen leren Rekenen, Taal, Geschiedenis, Godsdienst en meer en ontspannen tegelijkertijd met spelletjes, een chatbox en mopjes. Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier.

Met oefenmateriaal, uittreksels, digitale schoolkranten, informatie over leerlingbeleiding en meer. Op basisschool de Watergraafsmeerse Schoolvereniging mogen de leerlingen niet chatten op de school-pc's. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Met het lespakket kunnen leerlingen en docenten in de les aan de slag met het thema veiligheid. MillianMillian heeft een uitgebreid assortiment van tientallen cursussen, trainingen en opleidingen voor hoger opgeleiden.

Van trainingen op het gebied van Treasury en finance tot In-company programs. Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie. Het materiaal sluit direct aan op het leerniveau van uw kind. Veel brugklassers blijken slecht in rekenen en spellen. Linguaphone NederlandsSnel, eenvoudig en goedkoop thuis een taal leren.

Of ze er iets van geleerd hebben, van de schone letteren. Spelend lerenMet Spelend Leren kunt u met uw kind voor 7,95 per maand via internet onbeperkt gebruik maken van leerzaam, interactief materiaal. Meer dan 1700 links zijn geselecteerd en er komen er nog steeds meer bij. Lees ook alles over studeren in het buitenland en over de Nederlandse studentensteden. De dynamiek van roosters en informatie neemt sterk toe. Linguaphone heeft er heel wat, met naast Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans ook Arabisch, Grieks, Indonesisch, Portugees, Russisch en meer.