DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSoftwareproducent en leverancier van modulair opgezette bedrijfssoftware voor boekhouding, logistiek, planning, productie, salaris, verkoop, service en onderhoud.

Salaris Software Een prachtige, rustige omgeving voor het ontwikkelen en ondersteunen van hoogwaardige administratieve software. Systeem voor boekhouding, facturering, relatiebeheer en urenregistratie, onder Windows en Macintosh. FinanciŽle planningssoftware voor particulier en bedrijf. Alle producten zijn te leveren in combinatie met relatiebeheer modules CRM. Overzicht van alle in Nederland beschikbare financieel administratieve software. Betaalt u liever met factuur of hebt u erge haast, bel dan even 030-2881286.

Levering van software voor de voering van financiŽle administratie. Daar hebt u onze aanwezigheid helemaal niet bij nodig. Informatie en mogelijkheid tot bestellen van Exact Compact software. Natuurlijk maakt LogiSal voor u de Loonaangifte en de Eerstedagsmelding. SnelStart Software heeft z'n basis in het mooie Texelse dorp Oosterend. Een initiatief dat wij uiteraard van harte ondersteunen.

Ontwikkeling van software voor financiŽle planning en subsidies. Hiernaast zult u merken dat u kosten zal gaan besparen omdat u effectiever te werk zal gaan. Salarisadministratie pakket en boekhoudpakket voor de financiele professional. Via Support, Cursussen kunt u zich inschrijven voor de jaarwisseltraining Lopac voor Windows en de training Lopac Professional. Productinformatie en de mogelijkheid de software en updates te downloaden.

In de rondleiding ziet u de verschillende mogelijkheden van LogiSal Salaris. Productinformatie, referenties en de mogelijkheid een demoversie te testen. Software ontwikkelingen, uitbreidingen en aanpassingen van e. Op het downloadcenter van Profit Payroll treft u enkele multimedia bestanden aan. Software voor boekhouding op een PC, lokaal netwerk of via het internet.

Een moderne, innovatieve softwareoplossing die bovendien vele malen goedkoper is dan bestaande oplossingen. Onderhandelingen zijn gestart met een strategische kandidaat over de verkoop van NOXS. Productinformatie en de mogelijkheid de software te downloaden. Gespecialiseerd in real-time administratieve oplossingen.