DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSommige opleidingen in het hoger onderwijs kennen een numerus fixus.

Hbo Opleiding Marketing Een multimediaal magazine boordevol studienieuws, nieuwe opleidingen en nog veel meer. Goedkoop afhalen of thuisbezorging mogelijk via beslist. Tijdens deze cursus maakt u kennis met de basisprincipes van de marketing. Daarvoor zijn 240 studiepunten of 4 voltijdse studiejaren nodig.

De economie bloeit weer op, en dat is precies het moment waarop bedrijven verschil kunnen maken met hun marketingbeleid. De training gaat over de zienswijzen en ontwikkelingen op het gebied van de ?experience economy?. In de regel zullen hbo-bachelors dan ook de arbeidsmarkt op gaan. Normaal bestaat een vak uit 5 lessen van 3 uur + een tentamen; de met een * gemerkte vakken bestaan uit 2 x 5 lessen van 3 uur + 2 maal een tentamen. In 9 maanden ben je klaar om de uitdagingen van de online markt aan te gaan. Een zeer succesvolle en door zijn combinatie een unieke twee-in-een cursus. Met dit diploma vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Ook andere Europese landen gaan voor een BaMa-stelsel.

Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. De studie richt zich voornamelijk op methoden om producten en diensten zo goed mogelijk op de markt te brengen en te verkopen.