DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSommige van deze programma's zijn noodzakelijk om digitaleschool.

Sommige van deze programma's zijn noodzakelijk om digitaleschool. Laat leerlingen met synoniemen en omschrijvingen een kruiswoordraadsel maken. Ik wens je een leerrijke en aangename tocht doorheen digitaleschool. Werken met geluid, een cursus om geluiden te gebruiken voor je lessen. Ik heb deze als referentiewerk gemaakt naar aanleiding van een kunstproject in het vijfde leerjaar waar ik titularis was. Het is aangewezen dit te installeren op je computer.

Handig bij een ouderavond of tentoonstelling naar aanleiding van een uitstap. Gevonden virussen worden automatisch gewist en je krijgt een mooi overzicht achteraf. Naast virussen is ook spyware niet echt wenselijk op onze computer. Waarschijnlijk heb je te maken met filmpjes opgenomen in het DivX-formaat.

Nadien zal Windows Media Player de filmpjes perfect afspelen. Dit kan als verwerking voor 'woordenschat', inoefening van vocabulaire, . Foxit Reader lichter alternatief voor Acrobat Reader.

Maak deze eenvoudige opdrachtjes, maar let toch maar op en denk vooral goed na, want . Jammer genoeg kan Windows niet standaard overweg met DivX. Zo kan je dit makkelijker doormailen of downloaden. Lesfiche waar uitgelegd wordt hoe je makkelijk een foto op een glas kan schilderen.