DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSpeciaal Basisonderwijs De Schalm De Schalm is een speciale basisschool in Zwolle.

Basisschool Arnhem Rijn IJssel is een regionaal opleidingen centrum ROC in Arnhem en omgeving. De Parcivalschool is een school met een eigen visie op opgroeinde kinderen, op onderwijs en opvoeding. De Parcivalschool is een vrijeschool voor basisonderwijs in Arnhem.

Speciaal Basisonderwijs De Schalm De Schalm is een speciale basisschool in Zwolle. Wij verzorgen opleidingen in beroepsonderwijs en educatie, voor jongeren en volwassenen en een groot aantal cursussen en maatwerk voor bedrijven, instellingen en particulieren. Er doet een basisschool aan de pilot mee, een peuterspeelzaal en een buurthuis. Maria Montessorischool Een homepage van onze school, obs.

De Stichting scholen voor Christelijk Basis Onderwijs te Zeist e. Festival In-between, festival tussen kerst en nieuwjaar. Kta Roeselare Het Koninklijk Atheneum en Technisch Atheneum Roeselare, in het hart van West-Vlaanderen, trotse bezitter van het Iso-9002 kwaliteits label.

Daltonschool Neptunus Een Oecumenische Daltonschool voor Basisonderwijs in de nieuwste Amsterdamse woonwijk, IJBURG. De participanten zijn verantwoordelijk voor de samenwerking en de activiteiten in de brede school. Rijn IJssel is gestart met een viertal mbo-opleidingen in Elst.