DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSpeelkwartier wordt geleverd op een cd-rom en draait al op een Pentium 120 pc met minimaal Windows 95.

Speelkwartier Ma 8Kamgroep Ma 15Kamgroep Wo 17Nieuwsbrieven Ronde Erf en Speelkwartier Di 23 en Do 25Gesprekken groep 8 i. De coupe is een beetje saai, de kleur is een beetje saai. Grijzeroodstaart papegaaien Psittacus erithacus tijdens het speelkwartier in een denneboom. Lekker kleuren en puzzelen en even met Robbie spelen. De leerlingen op school zijn zo leuk aan het spelen in het speelkwartier! We hebben foto's gemaakt om een indruk te geven.

Speelkwartier wordt geleverd op een cd-rom en draait al op een Pentium 120 pc met minimaal Windows 95. Op donderdag 21 april wordt in het Pluspunt aan de Albardakade 7 een informatiedag gehouden over de verkoop van de 60 eengezinswoningen van Het speelwartier. Dit is momenteel de favoriete houding van Yuna, lekker realxed op de bank. En de architect geeft informatie over de te bouwen eengezinswoningen en de nieuwbouw van de school. Dinsdag 26 april legde wethouder Anton Ederveen samen met een paar leerlingen van basisschool 't Koggeschip de eerste steen van de nieuwe school.

Uitzending van deze week is niet doorgestuurd dus playlist van vanavond vind je hier. Zowel op de eerste als op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers te realiseren. Michael Schumacher heeft genoeg van al zijn overwinningen. Yuna weegt inmiddels iets meer als 33 kg, dus ze komt aardig aan. Het kan allemaal voor bewoners, jong en oud, van de Bakemabuurt, de Confusiusbuurt en buurt Ne9en.

Alle rechten voorbehouden, gebruik op eigen risico. Vingerpoppen voor de dreumesen en peutertjes, handpoppen voor vanaf drie jaar. Haar buik begint ook aardig te groeien, en als je haar tepels ziet denk je dat er al puppies aan hangen.