DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartSpeeltoestellen blokhutten Wesa-Ospel ook voor houten speelgoed.

Houten Speeltoestellen Verantwoord houten speelgoed van natuurlijke materialen. Verantwoord speelgoed, Zonnekindpoppen, hanwerkmaterialen, zelfmaak. Houten speelgoed en kindersieraden tot ongeveer 10 euro. Het Speelkasteel is een enorm leuk speeltoestel met vele mogelijkheden u kunt het desgewenst on-line bestellen. Speeltoestellen worden nieuw gemaakt en geleverd zonder schommelzitjes en glijbaan.

Leverancier van zowel Euro-swing als Rocky-mountain maar doet ook maatwerk en eigen fabrikaat speeltoestellen. Ze hebben een trap met platte treden en eventueel ook een trapleuning. De speeltoestellen worden gefabriceerd in ons fabriek. Het zijn juist het arseenzuur en chroomtrioxide die milieugevaarlijk zijn en zwarte lijststoffen zijn voor water. Verantwoord houten speelgoed vor kinderen van 0 tot 6 jaar. Garden Games uit Schijndel heeft een bijzondere boogschommel gemaakt van roestvaststaal rvs in het assortiment.

Momenteel hebben wij diverse modellen speeltoestellen. Online speelgoedwinkel met een ruime sortering en gespecialiseerd in g. DoeppieDee is gespecialiseerd in leerzaam houten speelgoed, met altijd. De zwaluw modelbouw voor al uw radiografische en niet radiografische m. Toysday is een internetwinkel in houten, educatief, radiografisch en.

Kijk hier voor een overzicht speeltoestellen, trampolines e. Hobbymateriaal voor het maken van kaarten en decoraties voor in en om . Al onze speeltoestellen zijn behandeld naar Nederlandsche normen. Charlie Toys verkoopt erg leuk afstandbestuurbaar speelgoed tegen zeer.

Glijbaan 235 cm kan tegen een meerprijs van 90 euro geleverd worden. Wilt u een aangepast speeltoestel, bij ons is bijna alles mogelijk. Laat u niet gek maken door het Ecologisch Kennis Centrum. Persoonlijke wensen kunnen in overleg worden gerealiseerd. De allernieuwste ontwikkelingen op hobbygebied, nieuwe ideeŽn en veel.