DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartStuderenden kunnen hierover een werkopdracht of opstel maken.

Opstel Maken De boterhammen zijn op en de kinderen moeten hun schoolwerk gaan maken. Zorg ervoor dat je stuk vooral gebaseerd is op feiten. Een Spaanse wandelaar besloot om indruk te maken bij zijn mede wandelaars en waagde langs een gevaarlijke route onder een waterval liep. Planning, conceptualisering, keuze voor formulering, controle, e. Op het bord schrijven we allerlei woorden die te maken hebben met pasen.

We doen u suggesties aan de hand om een opstel te starten. Ik heb een seriewagen maar ik heb wel een hele speciale motor. Maar ik denk dat je nu net zo goed de bitterheid van het bestaan mee kunt maken. Over vliegende poezen, Mexicaanse zandsmokkelaars en naakte vrouwen in Disney-films. Aan de wand hingen een spiegel en zes ingelijste prenten. Amsterdam, Feministische Uitgeverij Sara, 1984, pp.

In de Stripheldenbuurt in Almere Buiten realiseert de Alliantie het project Vierwinden. Leugens! Mijnheer Heeresma valt, net als Klawt, onder het sterrenbeeld vissen. Een witte walvis die in 1966 de Rijn opzwom, precies tot aan de Bondsdag in Bonn.

Heere kontroleert of die ook werkelijk in het envelopje zit. Pas in de tweede alinea ga je de diepte in met een stuk motivering. Dan is er alsnog een mogelijkheid om aan onze hogeschool te gaan studeren. Schrijf verschillende homoniemen op het bord, zoals bank, pad, oog.