DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartTaaltrainingen Nederlands, NT-2 (Nederlands voor buitenlanders) en Frans voor bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving.

Cursussen Engels, Duits, Frans of Spaans voor het bedrijfsleven, in kleine groepen of individueel op de werkplek. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Cursussen in de Franse taal, voor bedrijven en particulieren. Biedt informatie over de collectie en een electronische rondleiding. Vertalen van en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans, Italiaans en Deens. Er konden geen informatie voor deze categorie uit de database worden gehaald.

Taaltrainingen Nederlands, NT-2 Nederlands voor buitenlanders en Frans voor bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Voor individuele en intensieve taaltrainingen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Rob van Straten, De geheimen van de taal; over Het Evangelie van 0. Vertaal woorden van en naar verschillende talen, waaronder Afrikaans, Deens, Duits, Engels, Frans, Fries, Italiaans, Turks en Zweeds. Database van de Vertaaldienst van de Europese Commissie.

Vertaling van Kroatisch naar Nederlands of vice versa. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Hier kun je zien hoe laat het is in alle landen van de wereld. Top collectie internationale bruidsmode van alle toonaangevende designers. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden.