DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartTechnische Bedrijfskunde is een veelzijdige opleiding waarin je verschillende vakken en onderwijsvormen ziet terugkomen.

Bedrijfskunde Studie Studenten Technische Bedrijfskunde zijn geen techneuten pur sang. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Technische Bedrijfskunde is een veelzijdige opleiding waarin je verschillende vakken en onderwijsvormen ziet terugkomen.

Bouw wil dat een hoofdconstructeur voortaan het werk van ontwerpers en bouwers gaat controleren. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Een simulatiespel dat de dagelijkse praktijk van een in een concurrentiestrijd gewikkelde onderneming nabootst. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Vraag nu debrochure aan en verbeter je loopbaan perspectief.

De afstudeerceremonie vindt plaats in de Senaatskamer van het Academiegebouw, Broerstraat 5, op donderdag 22 september om 17. Bachelor Information konnen Sie hier auf Deutsch bekommen. Voor hen organiseren we een speciaal ouderprogramma. Virtuele rondleidingNeem een kijkje op de campus van Erasmus.

De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Ontdek binnen 5 minuten hoe effectief je optreden is. Pro Education is voortgekomen uit de Hogeschool van Amsterdam. Voorsprong op de arbeidsmarkt? Schrijf je nu in voor een praktijkgerichte opleiding. Verder krijg je les in onderhandelen, conflicthantering en leidinggeven.