DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartTechnocentrum Zuid-Limburg behoudt zich het recht voor deze Privacy Verklaring te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Naschoolse opvang tijdens studiedagen van de leerkrachten is niet mogelijk. Hwa-Rang Dragon naar wereld kampioenschappen in Korea. Op studiedagen van de leerkrachten zijn er geen cursussen.

De wegwerkzaamheden tussen Maarsbergen en Leersum duren tot en met vrijdag 10 november. Gedurende de reguliere schoolvakanties is er geen opvang mogelijk. Technocentrum Zuid-Limburg behoudt zich het recht voor deze Privacy Verklaring te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Alle contracten voor de bouw van de Muziekkoepel zijn ondertekend. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 5-1988. Een ogenblik geduld alstublieft u wordt doorgestuurd naar de Nederlandse versie.

Asbest vrijgekomen bij brand in Winkelcentrum De Sluis in Driebergen. Wethouders en ambtenaren worden in rolstoel door Doorn gereden. De aanbevolen schermresolutie is 1024*768 en hoger.