DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartTheologie is een interessante en afwisselende studie.

Theologie gaat over belangrijke vragen van het leven. Gedetailleerd legt hij uit wat deze opleiding inhield. Een tweede lang verhaal is er over de oorlog en de internering. De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft zich het afgelopen weekeinde met beiden vergeleken, tot ho . Dat prinses zijn heb ik wel een beetje opgegeven maar ik he . Antoine Bodar, de oud-plebaan van de Sint-Jan in Den Bosch, schenkt 60.

Wie is God? Hoe kun je Hem kennen? Hoe kun je met Hem leven? Hoe zit de Bijbel in elkaar? Hoe draag je Gods boodschap naar buiten uit? Is genetische manipulatie goed of fout? Enz. Java, daarna bijna 25 jaar in het tegenwoordige bisdom Palembang. Daar komt in Kampen ook nog een boeiend studentenleven leven bij. In stages laten ze zien of ze ook in de praktijk met deze vragen om weet te gaan. Die reclame is een slechte actie van Bodar! Als ie 't geld ook nog zelf had gehouden, was 't nog erger geweest. Bent u niet bekend met het academische systeem van ECTS, modules en blokken? Hier vindt u het een en ander toegelicht.

ServiŽrs voerden duizenden moslimmannen weg zonder dat de Ned . Afgestudeerden die in theorie en praktijk een voldoende nivo hebben gehaald ontvangen de doctorandus-titel of in de toekomst de masters titelen de 'Aantekening praktische vorming'. Volzin is veel te progressief, terwijl ik in de kerk wil staan. Tanimbar, beide in het tegenwoordige bisdom Amboina. Op 1 juni gaat Nederland naar de stembus om voor of tegen de Europese grondwet te stemmen.