DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartTijdens de master Theologie volg je een universitaire beroepsopleiding.

Tijdens de master Theologie volg je een universitaire beroepsopleiding. De opleiding verdiept zich in de eeuwige vragen met betrekking tot zin en onzin, goed en kwaad, recht en onrecht, en leven en dood. Met een bachelordiploma Theologie met klassieke talen mag je beginnen met de master Theologie.

Betrokkenheid is daarom een belangrijke eigenschap voor wie theologie wil gaan studeren. Hierdoor kan een student kritisch met bijbelvertalingen omgaan. De bachelor Theologie en de bachelor Religie en Cultuur zijn all round programma's waarin je kennismaakt met de verschillende vakken die samen de theologiestudie vormen.

Een academisch gevormd theoloog bedrijft kritisch en methodisch vanuit de oorspronkelijke bronnen theologie. De studieduur van de opleiding is moeilijk aan te geven, omdat de studieduur per persoon verschilt, afhankelijk van de genoten vooropleiding. Hbo-bachelor op gebied van van gezondheidszorg, verpleegkunde, welzijn, sociale wetenschappen, psychologie e. Acht Groninger studenten over hun belevenissen in onze eigen 'Big city'. Kortom, theologie is een multidisciplinaire wetenschap die zich bezighoudt met levensvragen.

Association of Spanish Schools in Málaga, Association of Spanish Schools in. Voor persoonlijke begeleiding en -advisering kun je terecht bij de studieadviseur .