DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartUvA Proefstuderen vindt plaats op vrijdag 30 maart 2007.

Wilt u alle resultaten zien, bestel dan nu Elsevier Thema Studeren. Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. UvA Proefstuderen vindt plaats op vrijdag 30 maart 2007. Woont u in het buitenland, dan kunt u zich hier abonneren op Elsevier en Elsevier. Geef een vrijblijvend proefabonnement voor 13 weken cadeau. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje.

Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. Dat leidt tot vele leerzame discussies en leert zowel de docenten als de deelnemers iedere keer weer nieuwe dingen.

Artikelen en nieuwsberichten over binnenlandse politiek. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad.

Want online discussies blijken over het algemeen informeler dan wanneer ze in een collegezaal plaatsvinden. Artikelen en nieuwsberichten die de laatste 24 uur op Elsevier. Je besteedt in deze vier weken dus ongeveer 2,5 uur per week aan het lezen van teksten, discussiŽren met medeleerlingen en met de docent, en aan het maken van opdrachten. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs.

Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier. Naast een tweewekelijkse papieren uitgave verzorgt Vox een rubriek met dagelijkse nieuwsrubrieken op†het†interne RadboudNet. Dit is een navigatie mogelijkheid tussen de Belastingdienst, Douane en Toeslagen. Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst.