DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVacaturebank geselecteerd op regio voor banen in het primair onderwijs.

Op onderwijswerk vindt men snel en efficiŽnt alle actuele informatie over en voor het onderwijs. De derde maandag van september was van oudsher 'looneisdag'. Zin in een baan in het onderwijs ? Voor informatie en vragen over het beroep als leerkracht kunt hier terecht. Vochtinbrengende bodylotion met glanzend effect, tevens geeft het na 1 week gebruik een lichte bruining van de huid.

Een overzicht van vacatures in het primair onderwijs. Rokers hoeven hier niet te solliciteren, waarschuwde een Iers bedrijf. Bevat vacatures in het primair en voortgezet onderwijs.

Vacature- en sollicitantenbank voor het primair onderwijs. Publicatie van het ministerie over Islamitische basisscholen in Nederland. Cultureel Planbureau SCP in het rapport Wie werken er in het onderwijs. Daarom zal de ledenvergadering van de afdeling Friesland Noord nu plaatsvinden op het afdelingskantoor, en wel op dinsdagavond 14 november. Onderwijsmanagers uit het primair en voortgezet onderwijs vinden hier een compleet pakket actuele vakinformatie.

Onderwijswerk is tevens in het leven geroepen omdat het aantal onderwijsvacatures de laatste jaren een enorme toevlucht heeft genomen. Hier vindt u lesmateriaal voor feestdagen, bijzondere dagen, historische gebeurtenissen, belangrijke nieuwsfeiten enzovoort. Landelijk georiŽnteerd uitzendbureau dat gespecialiseerd is op het gebied van flexibele inzet van onderwijsgevende, onderwijskundige, administratieve en secretariŽle medewerkers.