DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet.

Voorkom onnodige studievertraging bij studenten met een functiebeperking met een van de modules van handicap + studie. Ik ben momenteel druk bezig met het regelen van m'n stage in Barcelona. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet.

De weblocatie van Studie Ondersteuning is veranderd. Beeldvorming van musculoskeletale aandoeningen en oncologische afwijkingen. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier. International School Eerde International School Eerde.

Informatie over de wachttijden per specialisme in het AMC. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. Grafische studenten en bedrijven Grafische studenenten en bedrijven op internet.

Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier. Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie. Homepages van klinische en preklinische afdelingen.

Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Woont u in het buitenland, dan kunt u zich hier abonneren op Elsevier en Elsevier.