DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVeel MBO-opleidingen gaan het vak Nederlands als apart onderdeel uit het lesprogramma schrappen.

Nederlands Mbo De uitgaven Praktisch Nederlands voor niveau 2 en Praktisch Engels voor niveau 2 zijn vooral praktisch in het gebruik. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier. Het verwerven van Nederlands als tweede taal is volgens het Raamwerk NT2 onderverdeeld in vijf niveaus. Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier.

Deze virtuele bibliotheek bevat informatie voor wie vanuit een ander land naar Nederland komt en de Nederlandse samenleving wil leren kennen. Om het recht van privacy van de gebruikers te beschermen, zal alle informatie die door middel van cookies wordt verzameld, algemeen en anoniem zijn. Doorlopende leerlijnen en regio met aandacht voor de aansluiting vmbo-mbo-hbo. Neem een jaarabonnement en ontvang voor het eerste jaar een flinke korting. Naast volledige mbo-opleidingen is het mogelijk om cursussen te volgen waar u zich individueel voor inschrijft. Kortom, de ideale methode voor competentiegericht leren.

De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie. Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp.

Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier. Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs. Woont u in het buitenland, dan kunt u zich hier abonneren op Elsevier en Elsevier. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier. Artikelen en nieuwsberichten over binnenlandse politiek.

Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad.