DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVeel kinderen kennen een periode waarin ze geen vlees willen eten.

Kinderen De allernieuwste adviezen voor het veilig vervoeren van kleine kinderen, samengesteld in overleg met de Stichting Consument en Veiligheid. Ze wil dan niet meer slapen en huilt en schreeuwt de hele boel bij elkaar. Massa's kinderen verlaten tegenwoordig de basisschool zonder ooit een meester te hebben gezien.

Het liefst had hij een gróót gezin met zés kinderen. Kijk voor uit-tips op de Uit-kalender van Recreatief. Je wilt je kinderen goed verzorgd achterlaten maar je partner ook. Hoe leer ik mijn kindje van 4 af om me 's nachts wakker te maken en te vragen om haar flesje te vullen? Dit gebeurt zo'n drie maal per nacht.

Over smaak valt behoorlijk te twisten, zeker door kinderen. Neusjes werden dichtgeknepen zodat de lepel eindelijk naar binnen kon. Kinderen kunnen goed mee-denken over wat ze willen eten. Als ze groter worden, zullen ze steeds meer willen doen.

Als u de maaltijd toch moet uitstellen, geef de kinderen dan vooraf iets anders te eten. Als ze dan eens ergens anders eten, zult u versteld staan van hoe goed ze het eigenlijk al blijken te kunnen. Als de ouders samen eten met de kinderen in plaats van apart, leren ze van uw gedrag.