DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVerder bevat het Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Duits allerlei extra's, zoals een lijst met onregelmatig vervoegde Duitse werkwoorden en een grammaticaal compendium van het Duits.

Daarnaast zijn de meest gebruikte Engelse spreekwoorden, met vertalingen, in de artikelen verwerkt. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. In dit woordenboek vind je een heleboel eenvoudige Franse woorden. Waar onder andere Hebreeuws, Arabisch, Hausa, etc onder vallen. In dit culinair woordenboek zijn bijna 9000 woorden verzameld. Hier kun je zien hoe laat het is in alle landen van de wereld.

Het in dit woordenboek opgenomen termenbestand ruim 31. Ze staan gerangschikt in twaalf thema's uit het dagelijks leven, zoals de klas, de . Dictionnaire des noms de famille de belgique et du nord de la france ; worterbuch der familiennamen in belgien und nordfrankreich ; dictionary of the . Het Cyrillisch alfabet is voornamelijk bekend van de Russische taal. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt.