DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVerdien je wel genoeg. Check het met het Salariskompas.

Na 25 tot 40 minuten weet je of je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform je marktwaarde zijn. Doe het papierwerk voor personeel in een handomdraai. Het salaris is een belangrijk gegeven op je carričrepad. Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. SalarischeckEen loonindicatie en een korte omschrijving van verschillende functies.

Bruto-netto en omgekeerdHier kun je het salaris van bruto naar netto en omgekeerd berekenen. Je zult anderen daar echter nog wel van moeten overtuigen, voordat je aan de slag kunt gaan. Loonstrookje @ PersoneelAllerlei informatie over salaris en het loonstrookje, belastingen, employment benefits etc. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. In bovenstaande tabellen staan de betaaldata boekingsdata vermeld waarop de salarissen worden afgeschreven van de rekening van de werkgever.

Verdien je wel genoeg? Check het met het Salariskompas. Werknemer bang om als eerste naar huis te gaanBijna de helft van alle werknemers voelt zich schuldig als hij de eerste is die zijn tas inpakt om. SalariskompasVia het Salariskompas kun je een brutosalaris berekenen op basis criteria als leeftijd, opleidingsniveau en bedrijfstak. Onze loopbaanadviseur beantwoordt vragen over carričrekeuzes, conflicten op het werk en werkdilemma’s. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen.