DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVervolgopleidingAutodesk Inventor Update, Autodesk Inventor Module Vault, Autodesk Inventor Module Sheet Metal, Autodesk Inventor Module Surface Modelling, Visual Basic voor Autodesk Inventor.

Inventor Opleiding DoelgroepIedereen die Autodesk Inventor Professional wil toepassen in de eigen praktijksituatie. De betaling geschiedt door middel van een acceptgiro. De cursus is bedoeld voor tekenaars die met Autodesk Inventor werken en de mogelijkheden van het werken met Autodesk Inventor verder willen verdiepen. Learnit biedt naast de geplande standaard trainingsen ook trainingsen op maat. In deze basiscursus leert de cursist 3 dimensionaal en parametrich ontwerpen met Inventor. Toevoegen van Placed Features Holes, Chamfer, Fillet.

De cursus is door middel van oefeningen afgestemd op de tekenpraktijk. Voor deze cursus is minimaal kennis en ervaring vereist met Microsoft Windows. We kunnen deze trainingen altijd geven voor een groep of als prive training. VoorkennisMinimaal kennis en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Mechanical, arceerpatronen, templates en documentatie. Als een training niet gepland staat dan betekent dit meestal dat er te weinig vraag naar is voor de open inschrijving. Na afloop ontvangt de cursist een certificaat van deelname. Dit kan incompany gebeuren of op een trainingslocatie van Learnit zelf. Bel of mail Learnit voor de planning van deze training.