DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVia de handen van mamma schrijft de 5 maanden en 3 dagen oude Joep in zijn log over zijn opgroei-perikelen.

Joep Loep Via de handen van mamma schrijft de 5 maanden en 3 dagen oude Joep in zijn log over zijn opgroei-perikelen. Ik ga nu ook steeds over mama's benen heen klimmen als ze op de grond zit, dat is zo'n leuk spelletje!Dan glij ik er aan de andere kant weer af. Nomi probeert hem te vangen en Diesel is er bang van, wat een grote stoere hond hŤ. Zwarte Piet wilde graag even met mij op de foto en dat vond ik ook wel gezellig, daar deed ik mijn ogen wel even voor open.

Gisteren zijn we naar Oop en Omi gefietst, dat is ongeveer 10 minuutjes fietsen. Het is iedere keer weer raden waar en hoe ik in bed lig. Misschien moeten we maar snel weer een keer komen kijken. Wel Snoep, zo heet hij wel! Ik ga met mijn loopkar of rollator volgens Raeven steeds voor het hok staan. Zie ik er zo lief uit??? Dit was voor ik de rest van de dag ging huilen en daar heeft mama dan ook maar geen foto's van gemaakt.

Nog wat foto's van Diesel, gewoon voor de liefhebbers. Ik heb weer een prikje gehad en heb alleen even en paar keer boos gekeken maar ik heb niet gehuild. En nu kan ik het hoor! Soms nog met een kont-zetje van mama, maar soms ook helemaal alleen! En dan sta ik rechtop!!!Knap he? Mama is apetrots op mij. Gisteren heb ik mijn eerste Sinterklaas feest gevierd op het werk van papa. Het was zo warm dat ik regelmatig het zwembad in dook. Kennen jullie deze nog? Ik probeerde te ontsnappen.

Ik vond het helemaal niet eng, al die harde muziek. Lid van de VPRO? Dan ben je automatisch lid van Backstage. Ze praten en spelen met elkaar en oefenen allerlei situaties. Ze gaat iedere keer in de mand van Nomy liggen, hahahaha, dat past helemaal niet. Zijn belangstelling ligt bij het vak kinderpsychiatrie, maar ook bij de organisatie daarvan. Ben benieuwd, we hebben nog veel meer leuke filmpjes dus wie weet komen er meer.

Oh ja Raeven, dit jurkje is gemaakt door jou oma, misschien weet ze het nog wel. In verband met de privacy zijn de namen van cliŽnten veranderd. Mijn nichtje Robin is van de catering en verzorgt de drankjes. Jij kan goed helpen zeg!! Ik help ook altijd, maar volgens ma, van de wal in de sloot. Vanochtend ben ik nog lekker in de bankak geweest =zandbak, daar ging ik lekker geppen =scheppen. Niet alleen de professionele zorg van artsen, begeleiders en verpleegkundigen heeft grote invloed op het welzijn van de cliŽnt; ook de persoonlijke aandacht van vrijwilligers is uitermate belangrijk.