DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVolgens W3 Schools mag je wel werken met tabellen en daarbinnen mag je ook nog 1 tabel embedden.

In veel ontwerptrajecten mist de schakel tussen kunst en techniek. WebXpress 50+, is het handboek net van de pers gerold. Burns en collegae zijn soms wat lang van stof, maar het is leuk geschreven. Vaak gaat het gebruik van een cms gepaard aan een verandering in werkwijze van medewerkers. Men neme een videocamera, een dildo, een zwarte viltstift en een t-shirt.

Ja, dit is al vaker gevraagd, nog geen degelijk antwoord gevonden, enkel het werken met tabellen. Als je je hier aan houd en daarnaast css gebruikt dan moet het altijd goed uitkomen. Oracle Database Vault, een extra beveiligingslaag in de. Wanneer op basis hiervan verkiezingen zouden worden gehouden, zou hartpatiŽnt Jan. Post of lees hier complete artikelen, geschreven door mede forum-leden, over allerlei onderwerpen.

Maar idd, css is nog steeds niet perfect en vervangt voorlopig nog niet volledig te tabellen. Alles is nu zo langzamerhand wel gezegd betreffende de ADO-sluitpost Stefan Postma. En nu heb ik een nieuwe camera! Ik maak graag foto's, vooral van de natuur.