DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVoor de jury reden om deze school de Gouden Schoolbank te geven.

Voor de jury reden om deze school de Gouden Schoolbank te geven. Lutz Jacobi, kandidaat-Kamerlid van de PvdA, wil een Friese versie van het woordspelletje Lingo. De leerlingen runnen zelfs de kantine op eigen houtje. Rondleidingen van gidsen door virtuele werelden als Second Life of World of Warcraft. Dankzij hun side kunnen wij nu internationaal doorbreken.

Direct na je registratie zie je alle oud-klasgenoten en docenten op jouw school. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. Er zijn steunlessen, elke week mentoruren en begeleiding bij het leren. Internetveiling eBay zal een lange adem moeten hebben om het overnamebedrag van 2,6 miljard dollar voor Skype terug te verdienen.

Je bent bij een bepaalde bijzondere gebeurtenis aanwezig en maakt een foto of filmpje met je mobieltje. Artikelen en nieuwsberichten over de onderwerpen internet en gadgets. Artikelen en nieuwsberichten die de laatste 24 uur op Elsevier.

Heb genoeg van al die wachtrijden in de thuiszorg, particulier is de oplossing. War Child werft tijdens de tien concerten van Marco Borsato in het Gelredome donateurs door gebruik te maken van Bluetooth. Please submit creative materials two working days in advance of the campaign starting date. Nielsen Media Research start met het meten van het bereik van computergames. Waar staat de ChristenUnie?Een van de dingen die in de aanloop naar de verkiezingen opvallen is de plaats van de ChristenUnie in het geheel.