DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVoor een Open Dag moet ieder jaar weer veel gebeuren, zowel binnen als buiten de school.

Open Dagen Op Scholen Gij zult geen smoesjes opdissen als gij te laat komt. Een historisch centrum met grachten, oude kerken en herenhuizen. Zes dagen zult gij werken maar de zevende dag is vrij van huiswerk. Men moest er soms met zachte dwang vandaan gesleept worden, want er was nog meer te zien. Gij zult niet vechten of dringen om op tijd in de les te komen. Het centrum van Zwolle biedt heel veel, maar ook de omgeving.

Staatssecretaris Mark Rutte heeft op donderdag 1 juni in Utrecht Stagemarkt. Vanaf september 2007 volg je aan boord van The Scholar Ship een semester lang een internationale studie waarbij je alle continenten aandoet. Kom kennis maken met het IBO, de opleiding en collega-deelnemers tel. Want het groeiende kunstwerk bij tekenen was nog niet af en bij muziek zat je nu net zo lekker in het ritme met die trommel. Actuele berichten van de scholen voor middelbaar en hoger beroepsonderwijs in Zwolle. De eerste twee jaar in het vmbo krijg je algemene vakken.

Bekijk hier korte impressie filmpjes van onze opleiding. Bijna jammer dat de volgende dag de school niet meer in de etalage stond en er weer gewoon gewerkt moest worden. In ons land zijn meer dan negentig vmbo-scholen met een horeca-afdeling. Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs. De computers in de mediatheek en in het informaticalokaal oefenden zoals altijd een grote aantrekkingskracht uit op leerlingen Ún ouders.

De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje. Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging en routebeschrijving. Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp. Van adressen en interviews met studenten tot leuke plekken in de stad. Mail dit ons en wij nemen uw voorbeeld graag op in onze checklist.