DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVoor instromers met een vwo-diploma is het mogelijk één van de opleidingen van de Academie in drie jaar af te ronden.

Vwo 1 Jaar In het afstudeerjaar voer je een afstudeerproject uit in een door jou gekozen specialisatie; in veel gevallen op een stageadres. De informatie geeft je de gelegenheid om de verschillende steden te vergelijken. Als je voldoende studiepunten hebt gehaald mag je verder naar het tweede jaar. Wetenschappelijke nieuwsberichten met de laatste berichten uit de wetenschap 30 dagen retentie.

Mocht in december blijken dat je resultaten tegenvallen dan kun je nog overstappen naar het reguliere eerste jaar. Buitenlandse taal, Etymologie, woordspelingen, spelling, dialecten, vertalingen, grammatica, enz. Een profiel kiezen doe je in de derde klas van het havo of vwo. Relaties, posttraumatische stress, neuropsychologie, zinloos geweld, gezin, behaviorisme, analytische psychologie, slaap, intelligentie, geheugen, leren, enz. In belgie kan je ook je eerste jaar beginnen in biomedische en daarna naar het tweede jaar gaan opnieuw mits ingangexamen.

Het probleem is juist dat ze ? havo heeft, maar toch een universitaire studie wil doen. De populairste studentensteden in Nederland voor je op een rijtje. Alles met betrekking op de mens, voeding, farmacochemie, chirurgie, psychiatrie, dermatologie, geneeskunde studeren, medicijnen, ziekten algemeen, oncologie, urologie, enz. Na de Summercourse heb je een gesprek met de decaan en een docent van de opleiding. Onzin Ester, haha je kunt wel degelijk met je propedeuse naar de geneeskunde! Je komt gewoon in de loting terecht, en ja de kans dat je wordt toegelaten is klein, heel klein maar hij is er wel.

Geneeskunde studeren is niet een ambitie bij mij die snel over zal gaan, maar het is iets dat ik heel erg wil en ik ben bereid mezelf er serieus voor in te zetten. Ik zit in een belgisch systeem, dus heb geen idee hoe het komt dat je geen vakken hebt gehad zoals wiskunde biologie, chemie en fysica. Kies een International Diploma programma en investeer in je toekomst. Met de graduate certificate business programma's verdien je je investering in no-time terug met behulp van gedegen academici, hands-on training en de praktijkkennis van onze ervaren instructeurs. Fermat, pythagoras, reeksen, ruimten, encriptie, priemgetallen, integreren, differentiëren, enz.