DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVoor je begint aan de examens, koop je bij het ECDL-testcentrum een Modulekaart.

Als u geen cursus bij ons volgt, betaalt u 35 euro per examen. Afhankelijk van voorkennis en leerstijl kan een cursist de training op eigen wijze doorlopen, ook als cursisten bijvoorbeeld thuis of op een stageplaats werken. Als u de cursus bij ons volgt, is éénmaal examen doen per module inbegrepen. Ik heb dyslexie en op mijn huidige school krijg ik extra hulp.

De cursus Europees computerrijbewijs ECDL is voor iedereen die computerkennis nodig heeft tijdens zijn of haar werk. Dat doen we door met u te bespreken wat de zwakke onderdelen waren en door het meegeven van tips en extra oefenmateriaal. In deze opleiding komen de ECDL-modulen 2, 3, 4 en 7 aan de orde.

Ja, ik ga akkoord met de eenmalige incasso van het examengeld. In deze module leer je precies wat je moet weten voor je met de praktijk kunt beginnen. Het startdiploma kun je behalen voor twee ECDL-varianten. Deze module leert je hoe je eenvoudig een mooie presentatie maakt op de computer. Voor de cursus Europees computerrijbewijs ECDL heb je geen specifieke vooropleiding nodig.

Heb je geen ervaring met computers of kennis van Windows, dan raden we je aan te starten met de cursus Effectief PC-gebruik. Hij zal zich met name gaan bezighouden met de I-Tracks modulen en ITIL. Zodat je ook kunt beschikken over informatie van andere computers.