DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVoorbeelden zijn de functies van sectordirecteur, opleidingsmanager en branchemanager.

Opleiding Onderwijsassistent Hier vind je alle informatie over open dagen van lerarenopleidingen bij jou in de buurt. De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Variva Opleidingen biedt diverse opleidingen aan voor personen werkzaam in het onderwijs, of zij die in het onderwijs willen gaan werken. De afgelopen jaren is er nogal wat veranderd in het voortgezet onderwijs. Voorbeelden zijn de functies van sectordirecteur, opleidingsmanager en branchemanager.

Na deze opleiding kun je echter ook flexibel werken. In het primair onderwijs zijn er verschillende leidinggevende functies. De studenten dienen voldoende taalvaardig te zijn voor de studie, bij intake wordt de taalvaardigheid getoetst en zo nodig wordt aanvullende opleiding en ondersteuning geboden.

Leidinggevende managementfuncties worden meestal geassocieerd met het bedrijfsleven. Heb je zelf antiek in huis of ben je benieuwd of iets daadwerkelijk antiek is? Dan is de cursus Antiek echt iets voor jou. Vooropstaat de voorbereiding op hun toekomstige plaats in de maatschappij. Daarnaast huren we vaak expertise in van derden, bijvoorbeeld op het gebied van taal. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt.

Met de cursus Tuinarchitectuur zet je de eerste stap naar de aanleg van jouw droomtuin of die van iemand anders. En je bent ge´nteresseerd in personeelszaken en alles wat daarmee samenhangt. Om te bepalen welke informatie voor jou van toepassing is, vragen we je allereerst om aan te geven of je wel of geen lesbevoegdheid hebt.

Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Ook is het belangrijk om tijdens je studie zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen. De meeste vacatures vindt u in landelijke en regionale dagbladen en vakbladen. Hier kunt u de prijzen van producten onderling vergelijken en de basisinformatie bekijken. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen.