DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartVoorbeeldscholen vinden via deze link alle informatie en sheets over de brainstorm van 23 juni jl.

College De Brink behoort tot de best uitgeruste scholen in Nederland op ICT-gebied. Artikelen en nieuwsberichten over de onderwerpen internet en gadgets. Bovendien kunnen scholen gebruikmaken van veel bandbreedte vragende additionele diensten zoals beheer op afstand van hun lokale netwerk en netwerkbeveiliging die door service providers via het internet op de markt worden gebracht.

Voor basischolen is een vergelijkbare techniek ook toe te passen. Hier kunt u de dagelijkse commentaren van de redacteuren van Elsevier lezen. Deelname aan landelijk project 'ict in beleidsrijke scholen'.

Samenwerkende scholen krijgen de beschikking over een eersteklas internetverbinding tegen lage kosten. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier. Voorbeeldscholen vinden via deze link alle informatie en sheets over de brainstorm van 23 juni jl. College De Brink besteedt als voorhoedeschool in het ICT-project volop aandacht aan de ontwikkelingen binnen de informatie en communicatie technologie.

Artikelen en nieuwsberichten over binnenlandse politiek. Neem een jaarabonnement en ontvang voor het eerste jaar een flinke korting. Hier vindt u de meest recente artikelen uit het weekblad Elsevier. Ons opleidingsaanbod omvat de theoretische leerweg, de gemengde leerweg, de beroepsgerichte leerwegen en het leerweg ondersteunend onderwijs. Computer ondersteunend onderwijs, ook in diverse vaklessen. Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier.

Geef een vrijblijvend proefabonnement voor 13 weken cadeau. Artikelen en nieuwsberichten die de laatste 24 uur op Elsevier. Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie.